Η εταιρείας μας

Λίγα λόγια για την εταιρεία

GRACE ολα τα χρωμματα

Η ELECTRODYNAMIC WHEELS από το 2015 δραστηριοποιείται στον κλάδο των Ηλεκτρικών Οχημάτων. Εδρεύει στο Αιγάλεω Αττικής και έχει πρόγραμμα επέκτασης της ιδέας της σε όλη την Ελλάδα. Στην εταιρεία μας μετατρέπουμε, την ενθουσιώδη ιδέα για ασφαλή, οικονομική, οικολογική και αθόρυβη οδήγηση σε πραγματικότητα.

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών ηλεκτρικά οχήματα από τις μεγαλυτερες εταιρειες στον χορο, SUNRA και OPAI. Όλα τους εύκολα και διασκεδαστικά στην οδήγηση σκούτερ κάνοντας το όνειρο για οικονομική, οικολογική και αθόρυβη βόλτα ή μετακίνηση πραγματικότητα.

Η δυναμική παρουσία της ELECTRODYNAMIC WHEELS δεν σταματά όμως στην πώληση. Στην Αβέρωφ 6 στο Αιγάλεω θα βρείτε εκτός από την έκθεσή μας και το έμπειρο προσωπικό μας, εξειδικευμένο και πιστοποιημένο στα ηλεκτρικά οχήματα, από την κατασκευάστρια εταιρεία SUNRA, για την πλήρη μετά την πώληση τεχνική υποστήριξη προϊόντων.

ekthesi sunra ilektrika skouter electrodynamicwheels

Η Electrodynamic Wheels ενημερώνεται από το 2009 τόσο για τις εξελίξεις στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, όσο και για την ραγδαία, ποιοτική και παραγωγική πορεία της SUNRA και OPAI. Από τις αρχές πλέον του 2015 η εταιρεία μας έχει αποφασίσει ότι προχωράει σε συνεργασία με την SUNRA.

Το 2019 η ομαδα της Electrodynamic Wheels καταφέρνει  ακόμα μια μεγαλη συνεγρασια με την κορυφαία εταιρεία OPAI. Σήμερα η Electrodynamic Wheels,  έχει πετύχει πλήρως τους στόχους της.

Από το 2016 η Electrodynamic Wheels με τούς μόνιμους Έλληνες και Κινέζους συνεργάτες στην Κίνα  επισυνάπτει την πρώτη συμφωνία για συνεργασία εισαγωγής μόνο για την βαλκανική περιοχή ενώ από το 2017 η Electrodynamic Wheels έχει την δυνατότητα προώθησης και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά και σε τρίτες χώρες. Σήμερα η Electrodynamic Wheels,  έχει πετύχει πλήρως τους δικούς της στόχους, καθώς επίσης και τους στόχους της SUNRA για την Ελλάδα.ilektrika skouter miku max i ekthesi mas electrodynamicwheels

Η  Electrodynamic Wheels ανταποκρίνεται, εμπορικά και τεχνολογικά, στις απαιτήσεις της  SUNRA, αναφέροντάς σας, ότι και η αντιπροσώπευση αυτή με αυτόν τον κολοσσό μας κάνει δυνατούς για να βλέπουμε το αισιόδοξο μέλλον.

Όλα μας τα οχήματα συνοδεύονται με ένα χρόνο εγγύηση, λίγο πριν την ολοκλήρωση της θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να κλείσουμε ένα ραντεβού, για ένα δωρεάν προληπτικό ποιοτικό έλεγχο του οχήματος σας, από το έμπειρο πιστοποιημένο προσωπικό μας!

Η ELECTRODYNAMIC WHEELS  σας παρέχει τη δυνατότητα test ride σε όλα της τα μοντέλα!

Η ELECTRODYNAMIC WHEELS ανταποκρινετε αριστα στις υψηλες απαιτησεις των κορυφεων εταιρειων ηλεκτρικων οχηματων.Ετσι καταφερνει να κερδιζει και την εμπιστοσυνη του τελικου αποδεκτη,τον οδηγο

Πληροφορίες στο 210-5985285, Αβέρωφ 6, Αιγάλεω  electrodynamicwheels.com  ή στη σελίδα μας στο Facebook ELECTRODYNAMIC WHEELS.