Η εταιρείας μας

Λίγα λόγια για την εταιρεία

 

Η ELECTRODYNAMIC WHEELS είναι μια εταιρεία που βασικό αντικείμενό της είναι τα ηλεκτρικά οχήματα. Με έδρα μας το Αιγάλεω Αττικής και πρόγραμμα επέκτασης της ιδέας μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εμείς μετατρέπουμε, την ενθουσιώδη ιδέα για ασφαλή, οικονομική, οικολογική και αθόρυβη οδήγηση σε πραγματικότητα.

Είμαστε εδώ  για να σας προσφέρουμε τα υψηλών προδιαγραφών ηλεκτρικά οχήματα της  SUNRA με κινητήρα BOSCH στα μοντέλα Grace, Hawk και Miku Max, και κινητήρα Brushless στα οχήματα Shino και ShinoX, όλα τους εύκολα και διασκεδαστικά στην οδήγηση  σκούτερ.

Η δυναμική παρουσία της ELECTRODYNAMIC WHEELS δεν σταματά όμως στην πώληση. Στην Αβέρωφ 6 στο Αιγάλεω θα βρείτε εκτός από την έκθεσή μας και το έμπειρο προσωπικό μας, εξειδικευμένο και πιστοποιημένο στα ηλεκτρικά οχήματα, από την κατασκευάστρια εταιρεία SUNRA, για την πλήρη μετά την πώληση τεχνική υποστήριξη προϊόντων.

Η ELECTRODYNAMIC WHEELS κάνει το όνειρο για οικονομική,  οικολογική  και αθόρυβη βόλτα ή μετακίνηση πραγματικότητα.

Έτσι  και η Electrodynamic Wheels είναι μια από της 70 εταιρείες εκτός Κίνας που εκπροσωπούν την SUN RA  σε όλο τον κόσμο.

Η Electrodynamic Wheels ενημερώνετε από το 2009 για τις εξελίξεις, τόσο για την ραγδαία, ποιοτική και παραγωγική πορεία της SUN RA.

Από τις αρχές πλέον του 2015 η Electrodynamic Wheels έχει αποφασίσει ότι προχωράει συνεργασία μόνο με την SUN RA.

Από το 2016 η Electrodynamic Wheels με τούς μόνιμους Έλληνες και Κινέζους συνεργάτες στην Κίνα  επισυνάπτει την πρώτη συμφωνία για συνεργασία εισαγωγής μόνο για την βαλκανική περιοχή.

Το 2017 η Electrodynamic Wheels έχει την δυνατότητα προώθησης και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά και σε τρίτες χώρες.

Σήμερα η Electrodynamic Wheels,  έχει πετύχει πλήρως τους δικούς της στόχους, καθώς επίσης και τους στόχους της SUN RA για την Ελλάδα.

Η  Electrodynamic Wheels ανταποκρίνεστε, εμπορικά και τεχνολογικά, στις απαιτήσεις της  SUN RA, αναφέροντάς σας, ότι και η αντιπροσώπευση αυτή με αυτών τον κολοσσό μας κάνει δυνατούς για να βλέπουμε το αισιόδοξα μέλλον.

Όλα μας τα οχήματα συνοδεύονται με ένα χρόνο εγγύηση, λίγο πριν την ολοκλήρωση της θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να κλείσουμε ένα ραντεβού, για ένα δωρεάν προληπτικό ποιοτικό έλεγχο του οχήματος σας, από το έμπειρο πιστοποιημένο προσωπικό μας!

Η ELECTRODYNAMIC WHEELS  σας παρέχει τη δυνατότητα test ride σε όλα της τα μοντέλα!

Πληροφορίες στο 210-5985285, Αβέρωφ 6, Αιγάλεω  electrodynamicwheels.com  ή στη σελίδα μας στο Facebook ELECTRODYNAMIC WHEELS.